Bodinrocker – Roller Coaster Ride

Anders Bodin is de muzikale alias voor Bodinrocke. Dezez uit Zweden afkomstige rocker haalde de mosterd bij onder meer de Britse formatie Status Quo, iets wat je duidelijk kan horen op ‘Vacation’. Een nummer met diezelfde rockin’ beat eigen aan de Britse band.

‘Roller Coaster Ride’ is een EP’tje met daarop vier nummers. De vraag is maar waarom? ‘Roller Coaster Ride’ wordt ook uitgegeven als een single of wordt deze EP als singel uitgebracht. Alle 4 tracks zijn eerder al te horen geweest op vorige albums van ‘Bodinrocker’ zoals het in 2014 uitgebrachte ‘Rock It The Night Away’.

Klassieke rifje en catchy Britse melodie├źn die je ergens doen belanden tussen de Mercy Beat’ en de rockin’ Status Quo, alle voor mij toch ;-). ‘Vacation’ zal ook te beluisteren zijn op het in 2018 verwachtte album ‘Eye To Eye’, en nu dringend aan vakantie toe…

Rootsville 2017

http://www.rootsville.eu/2015%20album%20reports/2017/reports/bodinrocker.html